Empresa

Dedicació i treball comú per obtenir solucions de qualitat pels nostres clients.

Grup Batlle Sole

Administrador i gestors de finques

No podem explicar qui som sense girar el cap enrere i recordar una història, la de la nostra família. Durant els anys 50, el nostre avi ja va ser tot un referent dins de l’àmbit de la construcció, sent en aquells temps una de les grans empreses lleidatanes “Monfà Batlle”. Un ofici que d’aquella manera com es feia abans, amb gran esforç, devoció i la serenitat del dia a dia, va saber transmetre al nostre pare, qui va impulsar encara més aquest

llegat, professionalitzant-se i dedicant la vida a construir grans edificis, col·laborant significativament en l’expansió i el desenvolupament de la ciutat de Lleida, a través de la fundació de l’empresa Construccions Batlle Cervera, deixant especial empremta en barris com Bordeta, Cappont, Pardinyes, Balàfia i Magraners. Nosaltres, indubtablement, ens sentim fruit d’aquesta història.

Ens omple d’orgull explicar-la i formar-ne part perquè la nostra vida professional i quotidiana ha estat sempre marcada per la construcció d’un edifici, de principi a fi. Un procés d’edificació que d´alguna manera també ha construït allò que som i sentim, i a través del qual hem après una sèrie de valors, coneixements i experiències que ara, adaptant-nos als nous temps, intentem conjugar en aquest projecte.

L’equip

L’equip humà de Finques Batlle ha experimentat una gran evolució en el decurs dels anys passant per diferents sectors sense desvincular-se mai del sector immobiliari.
Tot l’equip comparteix la passió per la bona feina, amb compromís personal i una alta capacitat professional , mantenint sempre una formació continuada per oferir un servei eficaç i qualificat adaptat a l’actualitat del dia a dia; tant variant en els últims temps.

El nostre objectiu és oferir un servei integral que cobreixi totes les necessitats immobiliaries dels nostres clients d’una manera personalitzada, transparent, rápida i eficient.
Volem ser diferencials en el tracte directe i personalitzat, la confiança, la transparència i la eficacia del nostre servei. Entenent sempre la professió d’una manera responsable i dinámica.

Montserrat Batlle

Sòcia fundadora.

-Ciències Empresarials. Tributació. UDL
-Programa Marketing i vendes. Direcció Comercial. ESADE BUSINESS SCHOOL
-Administradora de Finques col.legiada.
-Certificació EFPA Espanya

Annabel Batlle

Sòcia fundadora.

-Administració de Finques
-Gestió Integral de Comunitats
-Rehabilitació d’Edificis
-Inspeccions Tècniques d’edificis (ITE)

qode

Avantatges de treballar amb nosaltres

Volem ser un referent en la qualitat del servei oferint un tracte personalitzat, proper, professional i àgil.

✓ Confiança

 

✓ Tracte proper

 

✓ Especialització

Missió i visió

Finques Batlle té la voluntat de créixer sempre amb la premissa d’oferir el millor servei als seus clients , amb uns objectius ben definits:

 

 • Treballar en tot moment buscant l’excel·lència en el servei

 

 • Oferir als seus clients un servei de qualitat

 

 • Ser una empresa sòlida i competitiva

 

 • Mantenir el seu bon posicionament dins del sector immobiliari

qode

Com treballem

 • 1. Contacte

  Contacte inicial amb el president de la comunitat.

 • 2. Anàlisi

  Estudi de la situació actual de la comunitat i projectar millores de gestió per la comunitat.

 • 3. Propostes

  Propostes per resoldre conflicte i optimitzar les despeses.

 • 4. Aprovació

  Tràmits d’aprovació i implantació de les millores proposades i aprovades en la comunitat.

 • 5. Seguiment

  Vetllar pel bon funcionament de la comunitat.

Confia amb la nostra professionalitat; t’aportarem la tranquilitat que estàs buscant en totes les teves gestions immobiliaries.